DEJONG hot water tanks is een van de belangrijkste onafhankelijke producenten van roestvast stalen warmwater boilers in Europa. In ruim 40 jaar heeft DEJONG een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd met de engineering  en productie van boilers en drukvaten uit hoogwaardig roestvast staal (rvs). Jaarlijks worden meer dan 120.0000 boilers seriematig geproduceerd met een inhoud van 1 tot 1000 liter.

Naast de traditionele, indirect gestookte boilers voor onder meer HR ketels, produceert DEJONG steeds meer systeemspecifieke boilers voor duurzame toepassingen, zoals zonneboilers- en warmtepompsystemen. Ruim 90 procent daarvan is bestemd voor export, voornamelijk naar Europa en Noord-Amerika.

DEJONG heeft een eigen ontwikkelingsafdeling met laboratorium waar onderzoek plaatsvindt naar de verbetering van het rendement  en duurzaamheid van verschillende oplossingen. Daarnaast maakt DEJONG gebruik van moderne lastechnieken en krijgen alle boilers een beits- en passiveerbehandeling die een optimale levensduur garandeert.

DEJONG produceert voornamelijk klantspecifieke boilers, die in nauwe samenwerking met de afnemers worden ontwikkeld. Daarnaast heeft DEJONG ook een compleet programma standaardboilers in het assortiment. Deze zijn bedoeld voor de groothandel en systeemaanbieders, die daarmee voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Behalve warmwater boilers levert DEJONG ook drukvaten (zowel standaard als klantspecifiek) voor onder meer de chemische en de farmaceutische industrie.