160-jarig bestaan en opening nieuwbouw met gastspreker André Kuipers

Op zaterdag 21 september 2019 werd ter gelegenheid van het 160 jarig bestaan en de opening van de nieuwbouw van het magazijn, een open dag georganiseerd. De deuren van de fabriek waren geopend voor familie en bekenden van de medewerkers, gepensioneerde oud-medewerkers, omwonenden en andere geïnteresseerden.
Met een opkomst van meer dan 500 bezoekers en een stralende dag, wordt teruggekeken op een zeer geslaagd evenement. In de fabriek werden rondleidingen verzorgd, voor de kinderen was een springkussen aanwezig en werd geschminkt en buiten kon worden gekeken naar een demonstratie van brandweerkorps Gorredijk.
De dag werd afgesloten met een enerverende presentatie door niemand minder dan André Kuipers, astronaut. De heer Kuipers verzorgde een boeiende presentatie over zijn twee ruimtemissies. Ook benadrukte de heer Kuipers dat we zuinig moeten zijn op onze planeet en hoe belangrijk duurzaamheid is. Een thema dat mooi aansluit bij de ambities van DEJONG.
Daarna werd door hem de openingshandeling van de nieuwbouw verricht tezamen met directeur Arno La Haye.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2