Ons corona/covid-19 beleid en maatregelen

Sinds de uitbraak van het Corona-virus hanteert DEJONG strenge maatregelen om besmetting met, en verspreiding van het virus te voorkomen. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij leidend. We passen ons direct aan zodra nieuwe maatregelen van kracht worden of bestaande maatregelen worden aangepast of aangescherpt.
Daarnaast zijn we zeer terughoudend met het ontvangen van bezoekers. Alleen wanneer dit echt van grote toegevoegde waarde is voor DEJONG verlenen we onder strikte veiligheidsregels toegang tot onze locatie. Bezoekers wordt gevraagd naar hun gezondheidstoestand en die van hun huisgenoten, en hun aanwezigheid wordt geregistreerd.
Voor transporteurs gelden aangepaste richtlijnen die erop zijn gericht om direct contact ter vermijden. In alle gevallen wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen en gelden strenge hygiënemaatregelen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2