• TOEPASSINGEN

 

DEJONG is gespecialiseerd in het produceren van RVS watertanks, die toegepast worden in verschillende verwarmingssystemen, zoals zonneboilers, warmtepompen en in combinatie met een CV ketel.

BOILERS IN COMBINATIE
MET CV KETEL

In de toepassing in combinatie met een CV ketel levert de boiler additioneel comfort. Door het warme water van de CV ketel te bufferen in een boiler kan sneller en met een grotere capaciteit warm water worden geleverd. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als twee douches gelijktijdig gebruik maken van één CV-ketel. De boilers van DEJONG kunnen als integraal onderdeel van de CV-ketel worden ontworpen of als vrijstaande tank.

 

 

 

 

ZONNEBOILERS

In het concept van een zonneboiler vindt het opwarmen van water en het gebruik van warm water vaak niet op hetzelfde moment plaats. De boiler fungeert dan als een buffer van door de zon opgewarmd water, dat op ieder moment kan worden gebruikt. De zandlopervormige spiralen van onze zonneboiler zorgen voor een efficiënte warmteoverdracht en een snelle opwarmtijd. Daardoor wordt een groot vermogen aan warm water geleverd voor een optimaal comfort. De 100% gebeitste en gepassiveerde boilers zijn onderhoudsvrij en door het geringe gewicht eenvoudig te installeren.

 

 

 

 

WARMTEPOMP
BOILERS

De boiler is een essentieel onderdeel van de werking van een warmtepomp. Anders dan bij een CV-ketel verwarmt een warmtepomp water niet in één stap van 20 naar bijvoorbeeld 65 graden. De warmtepomp kan een boiler gestaag verwarmen tot de gewenste temperatuur. Dit duurt langer dan b.v. bij een CV-ketel. Daarom is er een buffer nodig. Doordat de boiler een belangrijke rol vervult in de werking van de warmtepomp is de afstemming over het technische ontwerpproces van de boiler van groot belang. Doordat de boiler vaak als integraal onderdeel van het warmtepompsysteem wordt gezien luistert ook het fysieke ontwerp (locatie van aansluitingen, specifieke isolatie, enz.) zeer nauw.

MEER INFORMATIE?

Elk product ontwikkelen wij in samenspraak met onze klanten, zodat het systeem waarvan de boiler deel uitmaakt optimaal kan functioneren. Wilt u meer informatie over onze producten of onze klantgerichte oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2