• DUURZAAMHEIDS
    AMBITIES

 

De verduurzaming van de verwarmingsbranche, van olie naar gas naar warmtepompsystemen, is de wind in onze zeilen. Onze producten dragen bij aan energiezuinige oplossingen. Maar de producten zelf willen wij ook zo verantwoord mogelijk produceren in een CO2-neutraal bedrijf. De Life Cycle Analysis (LCA) geeft ons inzicht in de impact van van alle levensfasen van onze boilers en helpt ons
keuzes te maken waarmee we ons steentje bijdragen aan het behoud van onze aarde.

Ook zijn wij duurzaam in onze relaties. Dat is prettig voor ons, maar ook voor onze partners. Zij weten dat zij op ons kunnen bouwen. In de samenwerking met onze zakenpartners kiezen wij heel bewust voor mensen en bedrijven die dezelfde duurzaamheidsambities hebben als wij, zodat we onze krachten kunnen bundelen en samen kunnen bouwen aan een betere wereld. Door een optimale samenwerking met onze partners op lange termijn, komen wij tot de beste innovatie en de duurzaamste oplossingen voor iedereen.

LIFE CYCLE
ANALYSIS (LCA)

Met behulp van een Life Cycle Analysis (LCA) onderzochten we de impact van verschillende levensfasen van onze RVS producten op het milieu en vergeleken deze met een concurrerende warmwatertank. Vanaf de keuze voor grondstoffen tot de recycling van het afgedankte product en alle fases daartussenin. Deze analyse geeft ons het inzicht welke verbeteringen het meeste bijdragen aan de verduurzaming van onze producten. Wij besteden veel aandacht aan de nabehandeling van de tank om de kwaliteit en daarmee ook de levensduur nog verder te versterken. Ook kijken wij naar hoe wij producten kunnen hergebruiken, en de algehele emissie van onze productieprocessen kunnen verminderen.

 

Meer informatie

CO2 NEUTRAAL
BEDRIJF

Terwijl wij onze CO2-uitstoot continu proberen te beperken, compenseren wij de resterende CO2-uitstoot door te participeren in natuurprojecten van de Land Life Company. Met onze investering kan de Land Life Company bomen planten en natuur ontwikkelen in ontboste gebieden wereldwijd. Hierbij dragen wij bij aan CO2-verlaging, het herstel van natuur, het voorkomen van erosie en herstel van het grondwaterpeil. De aangeplante bossen voorzien de lokale bevolking bovendien van schaduw, voedsel en inkomsten. Door de samenwerking met de Land Life Company mogen wij ons een CO2-neutraal bedrijf noemen.

DUURZAME
RELATIES

Naast een duurzame productie, werken wij ook aan duurzame relaties met onze omgeving. Dichtbij en ver weg. In de samenwerking met onze partners kiezen wij heel bewust voor mensen en bedrijven die dezelfde duurzaamheidsambities hebben als wij, zodat we onze krachten kunnen bundelen en samen kunnen bouwen aan een betere wereld voor iedereen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2