Werknemersgeluk

Werknemersgeluk is voor DEJONG een belangrijke waarde. Wij geloven dat het geluk van onze medewerkers een positief effect heeft op het bedrijf en de processen. Wij doen er daarom alles aan om een schone, veilige en prettige werkomgeving te creëren, waarin onze medewerkers optimaal tot hun recht komen. Het is niet voor niets dat onze medewerkers gemiddeld al lange tijd met veel plezier bij ons werken.

Wil jij graag bij het winnende team horen? Check de onderstaande vacatures en reageer!

 

 

Pak je kansen

DEJONG is een groeiend bedrijf. Bij DEJONG krijg ook jíj de kans om te groeien. DEJONG biedt mogelijkheden voor mensen met diverse (opleidings-)achtergronden. Ook als je nog niet de juiste kennis of ervaring in huis hebt, maar wel gemotiveerd bent om te leren, kun je bij ons aan de slag. Wij leiden je op en scholen je bij. Onze ervaren werknemers delen graag hun kennis met nieuw talent. Voor mensen met ambitie zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Wij bieden de kansen; het is aan jou om ze te pakken.

Werken bij de grootste ter wereld

  • Toonaangevende internationaal opererende organisatie
  • Stabiele organisatie met goed perspectief
  • Volop doorgroei mogelijkheden
  • Directe bijdrage leveren aan de energie-transitie
  • Moderne en veilige werkplekken
  • Bovengemiddeld goede arbeidsvoorwaarden
  • Jouw werkgeluk is belangrijk

Werken bij de grootste ter wereld

Onze werknemers zijn trots op ons bedrijf. En terecht. Wie wil er nu niet horen bij het winnende team? Werken bij DEJONG betekent werken bij een bedrijf dat een toonaangevende speler is in de internationale markt. Als het gaat om klantspecifieke RVS tanks, kan DEJONG zich zelfs rekenen bij de grootsten ter wereld. Bij DEJONG is er persoonlijke aandacht voor elk individu. Als werknemer bij DEJONG geniet je mee van de successen, word je betrokken bij innovaties, krijg je de kans om je te ontwikkelen en draag je een steentje bij aan de verduurzaming van de warmtebranche.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2