• KLANTGERICHTE
    OPLOSSINGEN

 

Luisteren naar de wensen van de klant en anticiperen op de vraag zijn belangrijke waardes die diepgeworteld zitten in het DNA van DEJONG. We maken elk productontwerp in samenspraak met de klant, zodat het optimaal functioneert in het systeem waar het deel van uitmaakt. Door de jarenlange praktijkervaring en onderzoek, kunnen we adviseren vanuit onze eigen kennis en creëren we innovatieve oplossingen. Onze afdeling Research & Development beschikt over een laboratorium om simulaties uit te voeren en uitgebreid te testen. Deze ervaring, kennis en onderzoeksmogelijkheden maken DEJONG tot de ultieme sparringpartner voor uw productinnovatie.

KENNIS

DEJONG maakt al ruim 45 jaar warmwaterboilers waarbij we voortdurend werken aan verbetering van onze producten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Al die tijd hebben we een schat aan kennis opgebouwd waar we uit kunnen putten. Die kennis wordt voortdurend verder uitgebreid door onze afdeling Research & Development, maar ook door samenwerking met onze partners. Kritische klanten houden ons scherp en dagen ons steeds weer uit om te komen tot een hoger niveau. Daarmee dragen zij bij aan de verdere groei van onze kennis en kwaliteit.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit is onze kracht. Elk product wordt afgestemd op de wensen van de klant. We produceren seriematig met geautomatiseerde processen die een stabiele kwaliteit garanderen. Tegelijk zijn we flexibel in onze techniek, zodat we specifieke oplossingen kunnen creëren, aangepast op het systeem waar het product in gaat functioneren. Maar we zijn ook flexibel in aantallen. Onze series variëren van 50 tot wel 15.000 exemplaren. Of het nu gaat om het kleinste product of de grootste serie, onze flexibiliteit maakt het mogelijk elk product aan de eisen van de klant te laten voldoen.

RESEARCH AND
DEVELOPMENT

DEJONG beschikt over een afdeling Research & Development met een eigen laboratorium voor onderzoek en testen op het gebied van onder andere warmteoverdracht, metaalvermoeiing, isolatie, warmteverlies en corrosie. Naast fundamenteel onderzoek verricht DEJONG ook toegepast onderzoek ten behoeve van nieuwe, klantspecifieke ontwerpen. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel test- en onderzoeksmogelijkheden ontwikkeld.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2