• BEDRIJFSPROFIEL

 

DEJONG is gevestigd in Gorredijk en produceert jaarlijks meer dan 120.000 warmwaterboilers, variërend van 1 tot 1000 liter. Deze worden in samenspraak met de klant ontwikkeld zodat het systeem waarvan de tank deel uitmaakt optimaal kan functioneren. Dit heeft ondertussen geleid tot honderden verschillende ontwerpen die seriematig worden geproduceerd voor een groot aantal klanten in Europa en Noord-Amerika. Daarnaast heeft DEJONG een standaardprogramma ontwikkeld voor toepassingen waarbij de aantallen (nog) onvoldoende zijn voor klantspecifiek ontwerp. Ook kan het standaardprogramma dienen als aanvulling op reeds bestaande klantspecifieke producten, al dan niet onder eigen label.

MISSIE EN
VISIE

Bedrijfsmissie

DEJONG brengt het comfort van direct beschikbaar warm water voor sanitaire doeleinden. Als onafhankelijke specialist ontwikkelen, produceren en leveren wij een breed spectrum van RVS warmwatertanks voor warmwaterbuffering, met volumes tussen 1 en 1000 liter.

Wij zijn een leidende speler in de wereldwijde markt van RVS warmwatertanks voor sanitaire doeleinden. Onze sterke positie is een direct resultaat van de volgende vier aspecten:

– De beste in productkwaliteit
– Onze expertise in product functionaliteit
– De flexibiliteit in productieprocessen
– Onze betrouwbaarheid en samenwerking met onze partners

Momenteel verkopen wij meer dan 120.000 warmwatertanks, met name aan OEM-klanten in o.a. Europa en Noord-Amerika. We investeren in lange termijn relaties met onze partners.

Visie
DEJONG wil één van de leidende wereldwijde toeleveranciers zijn en blijven in kwalitatieve, energiezuinige oplossingen voor sanitair warmwateropslag, met volumes van 1 tot 1000 liter. Dit bereiken we door onze productievolumes, omzet, kwaliteit en efficiency continu te vergroten en maximaal bij te dragen aan de trend naar een duurzamere en milieuvriendelijkere wereld.

WERELDWIJDE
EXPORT

In de vestiging in Gorredijk wordt door onze kundige werknemers, elk met hun eigen specialisme, gewerkt aan de productie van jaarlijks meer dan 120.000 warmwaterboilers. Deze boilers worden klantspecifiek en seriematig geproduceerd in volumes variërend van 1 tot 1000 liter. Het grootste deel van de productie wordt geëxporteerd naar klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2